Geçtiğimiz günlerde Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede bir kez daha Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i makamında ziyaret etti.

Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz'ın aldığı 17 oya karşı 20 oy ile 7. kez Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Hüseyin Sarıuçak'a ziyarette; Kilyos Muhtarı Yüksel Dalmış, Garipçe Muhtarı Elvan Aslan, Maslak Muhtarı Aslı Nalbant Bütüner, Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, Demirciköy Muhtarı Nebahat İmamoğlu, Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, Kireçburnu Muhtarı Çağlar Coşkun, Bahçeköy Muhtarı Fulya Bayram, Reşitpaşa Muhtarı Engin Manav, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer ve Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı da eşlik etti.

Görüşmede Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun da yer aldı.

GENÇ'TEN MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak'a ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, muhtarlara başarılar diledi. Sarıuçak ise muhtarlar ile birlikte mahallelere hizmet götürmeyi sürdüreceklerini belirten Genç'e teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ