Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mazbatasını almasının ardından çalışmalarına başladı. Başkan Genç, seçilen muhtarlarla belediye binasında bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimde üst üste 3. kez başkan seçilen Şükrü Genç, Sarıyer’in mahallelerindeki sorunları dinlemek ve problemlere çözüm bulmak için muhtarlar ile görüştü.

Belediye ve muhtarlar iş birliği içerisinde çalışacak

Görüşmede, görevine devam eden ve yeni seçilen muhtarları tebrik eden Şükrü Genç, önlerinde 5 yıl olduğunu ve işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı. Başkan Genç, muhtarın önemine vurgu yaparak, demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

“Yollarımız açık olsun”

Ziyarete gelen muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Genç, gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Genç, “Yeni dönemde hizmet verecek demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla hizmet binasında buluştuk. Sarıyer’de her mahallenin sorunlarına birlikte çözüm üreteceğimiz çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yollarımız açık olsun” dedi.