Marmara Belediyeler Birliği tarafından Conrad Bosphorus Otel'de düzenlenen 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu.

7tsodMarmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki tüm belediyelerin katıldığı ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ yarışmasında Sarıyer Belediyesi, hayata geçirdiği EÇADEM projesiyle ödüle layık görüldü.

Sarıyer 'e ödülü getiren proje ise Sarıyer Belediyesi ve Koç Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü EÇADEM  (Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) oldu. Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon gibi kategorilerin bulunduğu yarışmada en iyi Sosyal Proje ödülünü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı.

Ödül törenin sabahki bölümünde ise Üsküp'te yaşanan sel felaketinde yaptıkları yardımlardan dolayı katılımcı belediye başkanlarıyla birlikte Başkan Genç'e teşekkür plaketi takdim edildi.