Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Anneler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği İzzet Baysal Huzurevi’nde tüm annelerin elini öptü, çiçek ve hediye takdim etti.


 

şükrüHer sene olduğu gibi bu yıl da İzzet Baysal Huzurevi’ne giderek orada kalan annelerle bir araya gelen Genç, kendileriyle sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. İzzet Baysal Huzurevi ziyaretinde, Tarih öğretmeni Semiha Alp ile karşılaşan Genç, hasta yatağındaki öğretmeni ile Kabataş Erkek Lisesi anılarını paylaştı.

Alışveriş Festivali Anneler için açıldı


Sarıyer’de kurulan Alışveriş Festivali’ni ziyaret eden Başkan Genç, stantları tek tek dolaşarak Sarıyerli anneleri kutladı, birer karanfil takdim etti. Kendisine büyük ilgi gösteren annelerin yanı sıra çocukların sevgi gösteriyle de karşılaşan Genç, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yılın Annesi Nazmiye Kocakulak’a Başkan Genç’ten ödül


2Sarıyerlilerin yakından tanıdığı, engelli çocukları için yıllarca tek başına mücadele veren Nazmiye Kocakulak, bu sene Yılın Annesi ünvanını almaya hak kazandı. Kendisine ödülünü takdim eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e şükranlarını sunan ve onun için yazdığı bir şiiri seslendiren Nazmiye Kocakulak; “İki engelli yavrum var. Benim hayat mücadelemde bana yardımcı olan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” diye konuştu. Kızı Tuğçe’nin doğum gününü kutlayan Başkan Genç, doğum günü pastasını birlikte kesti.