Sarıyer Belediyesi Ramazan ayında yardım seferberliği başlatmasının ardından  CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz basın açıklaması yaptı. Deniz, “Belediyemiz de 70 iftar sofrası kuruldu, 20 bin kolu erzak dağıldı, 1.700 aileye 900 bin TL yardımda bulunuldu” dedi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in basın açıklaması şöyle:

“Ülkemiz ekonomisinin zor koşullarda olduğu son günlerde partimiz yönetimindeki Sarıyer Belediyesi, İlçemizde ayrım gözetmeden bütün kurum ve kuruluşlara, ihtiyaç sahibi ailelere ciddi oranda yardım ve destekte bulunmaktadır. Ramazan ayı dolayısıyla, 70 bin iftar sofrası, dar gelirli ailelere 20 bin ramazan kolisi ve son bir yıldır 1.700 aileye yaklaşık 900 bin TL civarında nakdi yardım yapıldı.

Yeni yapılan Maslaktaki Belediye binasına taşınması, birimlerin bir arada toplanması, bütün ilçeyi rahatlattı. Belediye Başkanımız Şükrü Genç tarafından 05.06.2017 tarihli meclis gündemine getirilen teklifle ilçemizde birçok kuruma yardım eli uzatıldı. Sarıyer Kaymakamlığı Polis Merkezi Amirliğine, Zekeriyaköy de 3 yıl süreyle bedelsiz prefabrik bina tahsisi; Yine Ayazağa Mahallesi bir alanın kamusal fayda göz önünde bulundurularak m2 1 (bir) TL sembolik rakamla Türkiye Elektrik Kurumuna tahsisi; Bahçeköy de bir alanın PTT ye tahsisi, daha önceden yeni yapılan Belediye hizmet binasına taşınılması nedeniyle boşalan Çayırbaşın’da bir binanın İlçe Seçim Kuruluna verilmiş idi.

Yardımlar ilçe sınırlarında kalmadı Lüleburgaz’da bir camiye cenaze aracı tahsisi teklifi meclise getirildi. Yeni yapılan Sarıyer’e büyük katma değer katan Maslak'taki Belediye hizmet binasına taşınan Sarıyer Belediye birimleri nedeni ile Sarıyer rahat bir nefes aldı. Bu durumdan İlçemizdeki bütün kurumlar ve dolayısıyla Sarıyerli vatandaşlar fayda sağlamış bulunmaktadır. Güzel Sarıyer'imize hayırlı olsun.”