Saadet Partisi Sarıyer Kadın Kolları üyeleri, Regaib Kandili dolayısıyla Sarıyer Merkez’de kandil simidi dağıtarak, vatandaşların kandilini kutladı.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı anlamlı bir etkinlik düzenledi.

İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Sarıyer Belediye Başkan Adayı Davut Tepeyurt’un seçim broşürleri ile kandil simidinin dağıtıldığı etkinliğe, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı İsmail Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Sarıyer’in ‘Saadet’e ihtiyacı var”

Davut Tepeyurt’un projelerinin Sarıyerlilere anlatıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı İsmail Demir, “Saadet Partisi Sarıyer Kadın Kolları üyeleri tarafından gerçekleştirilen bir etkinlik. Üyelerimiz, kendi evlerinde hazırladıkları ürünleri burada Sarıyerli vatandaşlarımıza ikram ediyorlar. Aynı zamanda Sarıyer Belediye Başkan Adayımız Davut Tepeyurt’un broşürünü dağıtıyorlar ve projelerimizi anlatıyorlar. Saadet Partisi hizmet için vardır. Burada görev yapanlar mevki, makam, koltuk peşinde değiller. Sarıyer’in de Saadet’e ihtiyacı var. Biz gönül siyaseti yapıyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamız ‘Bizim devlet modelimiz garson devlet’ derdi. Biz de bu anlayışla hareket ediyoruz. Amacımız koltuğa oturmak değil, vatandaşımıza hizmet götürebilmek” ifadelerini kullandı.

“İsrafı ortadan kaldırmak istiyoruz”

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Demir, “Sarıyer Belediye Başkan Adayımız Davut Tepeyurt’un 41 tane projesi var. Bizim en büyük projemiz israfı ortadan kaldırmaya yönelik olacak. Hükümetin önemli adamlarından Bülent Arınç, bir dönem ‘O kadar israf yapılıyor ki, bu israf olmasa vergi bile almadan bu ülke ayakta durabilir’ demişti. Biz de bunun önüne geçmek istiyoruz” diye konuştu.