Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sarıyer’i ziyaret etti. İlçe merkezindeki AK Parti seçim otağında Sarıyerliler ile bir araya gelen Varank, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a destek istedi.

Sarıyer’de bakan rüzgarı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer’i ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Sarıyer’e geldi. Varank’a AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Vatandaşlara kırmızı gül jesti

Otağda bulunan Sarıyerliler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Varank, vatandaşlar ile bir süre sohbet etti ve kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Varank, kırmızı gül hediye etti.

Varank’tan minibüsçülere destek

S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkaya ve bazı minibüsçüler, Bakan Varank’a sorunlarını ve taleplerini iletti. Kendisine gelen problemler ile yakından ilgileneceğini söyleyen Varank, “Minibüsçülerden de Salih Bayraktar başkanımıza destek istiyorum. Hep birlikte bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Bakan Mustafa Varank, ziyaretin ardından Salih Bayraktar, Hüseyin Cevahiroğlu ve çok sayıda partili ile birlikte Ayazağa'ya giderek, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelecek. Burada halka hitap edecek olan Varank, daha sonra ilçeden ayrılacak.

BENZER HABERLER:

https://www.sariyerposta.com/siyaset/sariyerde-bakan-ruzgari-h59288.html

https://www.sariyerposta.com/saglik/bakandan-hastane-acilisinda-bayraktara-ovgu-dolu-sozler-h59363.html