İstanbul Milletvekili Didem Engin Anıtkabir’den seslendi: "Vatanımıza ve gelecek nesillerimize borçlarımızı ödemek için 16 Nisan'da sandığa gidelim, hayır diyelim!"
16 Nisan'da oylanacak olan Anayasa değişiklik teklifi ile ilgili sosyal medya hesabından Anıtkabir'de çekilen 6. videoyu #ZamanSusmaZamanıDeğil ve #YalanlarTiyatrosunaHAYIR etiketleriyle paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, referandum sürecini "Yalanlar üzerine kurgulanmış bir tiyatro" sözleri ile tanımlayarak "Vatanımıza ve gelecek nesillerimize borçlarımızı ödemek için 16 Nisan'da sandığa gidelim, Hayır diyelim!" çağrısında bulundu.

Anıtkabir'den, Türkiye’ye seslenen Didem Engin, "Yalanlar üzerine kurgulanmış bir tiyatro önce Meclis’te oynandı, şimdi ise kelime oyunlarıyla, gerçekleri saptırarak, devletin tüm imkânları seferber edilerek ve ne acıdır ki milletimizin gözünün içine bakarak oynanıyor" dedi.

EVET ÇIKARSA ÖMÜR BOYU HESAP VERMEYECEKLER!

Anıtkabir'den yaptığı konuşmada, 16 Nisan Referandumu'nda evet çıkarsa Başkan ve adamlarının sınırsız yetkilere sahip olacağını hatırlatan Didem Engin, "Kontrolsüz ve denetimsiz şekilde ülkemizi yönetecekler. Üstelik ömür boyu hesap da vermeyecekler. İşte bu Anayasa değişiklik teklifinin özü budur!" sözleri ile vatandaşlarımızı uyardı.

ZAMAN SUSMA ZAMANI DEĞİL!

Didem Engin, "Zaman susma zamanı değil! Vatanımıza ve gelecek nesillerimize borçlarımızı ödemek için 16 Nisan'da sandığa gidelim, HAYIR diyelim!" sözleri ile Anıtkabir'den yaptığı çağrısını bitiriyor.  ​

http://www.sariyerposta.com