Devletin üst kademelerinde görev alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alpaslan Türkeş, vefatının 25. yılında sevenleri tarafından dualarla anılıyor.

Bağbuğ’un 25. ölüm yıl dönümünde Sarıyer ve Tarabya Meydanı'nda biz dizi etkinlikler gerçekleştiren Sarıyer Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş’in fotoğraflarından oluşan resim sergisi açtı. Her iki etkinlikte dualarla anılan Türkeş için, lokum ve lokma dağıtıldı.

Sarıyer Merkez’deki ölüm yıl dönümüne MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, MHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan, Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu ve Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu katıldı.

BAŞPINAR’DAN ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE TEŞEKKÜR

Bağşbuğ’un 25. Ölüm yıl dönümü sebebiyle Sarıyer Merkez'de bir dizi etkinlikle farkındalık yaratan Sarıyer Ülkü Ocaklarını teşekkür eden MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, “Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş, seksen yıllık ömrü boyunca hayatını ülkesine, milletinin bekasına ve devamlılığına adayan örnek bir dava adamıdır. O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde bizlere bırakmış olduğu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyor ve bir kez daha rahmetle anıyoruz.”

KAPICIOĞLU;“RAHMET veMİNNETLE ANIYORUZ”

Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu, “Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Başbuğumuz merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 25. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Türk Milliyetçilerine ve ülkücü harekete bir kez daha baş sağlığı diliyorum. Ruhu Şad mekanı Cennet olsun.”

SARIYER POSTA