CHP’nin Adalet Yürüyüşü’nde yer alan otobüsüyle ilgili Sarıyer Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Başkan Ali Genç, “Sarıyer Spor Kulübü logolu otobüsünün siyasi içerikle kullanılması son derece kötü bir talihsizliktir. Yaşanan bu üzücü olayın bilinçli olarak yapılmadığı kanaatindeyim. Otobüs Sarıyer Belediyesi'nin ya da kulübünün malı olabilir. Bunun hiç bir önemi yoktur ayrıca o otobüse Sarıyer Belediyesi'nin ihtiyacı da yoktur.”

Genç; “Sarıyer Spor Kulübü logolu otobüsün taşımalarda bulunması olmaması gereken bir olaydır. Otobüsün Belediye malı olması da bu gerçeği değiştiremez. Yanlışı savunmak kimseye bir şey kazandırmayacağı gibi bu konuyu daha fazla gündemde tutmakta bir o kadar yanlıştır.”

GENÇ: SARIYER’İ SEVMEK, SARIYER’E ZARAR VERMEMEKTİR.

Sarıyer’in en önemli markası olan Sarıyer Spor Kulübü kişilerinin ve kurumlarının değil Sarıyerlilerin biricik değeri olduğunu belirten Genç, “Yönetimler gelip geçicidir keza Belediye Başkanlığı ve yönetimleri de öyledir asıl olan Sarıyer değerleridir. Bugün bu değerleri siyasallaştırmak ve polemik yaratmak Sarıyer’e yapılabilicek en büyük ihanettir. Şunu da unutmamak gerekir ki yıllık yaklaşık 6 milyon bütçeye yakın Sarıyer Spor Kulübü, kendi otobüsüne ayıracak iki yüz bin Türk Lirası her zaman vardır ve var olacaktır. Sarıyer’in bütününü temsil eden güzide kulübümüze zarar gelmemesi adına başta güzide yerel basınımıza, siyasi partilere, İlçe Başkanlıklarına ve Belediye yetkililerimize büyük görev düşmektedir.” Şeklinde açıklamada bulundu.