Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuştu. Genç, yeni dönemde AK Parti Sarıyer ilçe başkan adaylığını açıklayan Bekir Karakuş'a destek vereceğini ifade etti.

Hüseyin Cevahiroğlu'nun yeni dönemde AK Parti ilçe başkanlığı görev almayacağının açıklamasının ardından gözler ilçe başkan adaylarına çevrildi. Siyasi kulislerde birçok isim telaffuz edilirken, adaylığını ilk açıklayan Bekir Karakuş oldu.

"BAŞARILI OLMASI BİZLERİ MUTLU EDER"

Bekir Karakuş'a destek vereceğini açıklayan SASİDER Başkanı Ali Genç, hemşericilik ayrımı yapmanın AK Parti'ye ve Sarıyer'e zarar verebileceğini belirtirken, şunları söyledi: "Öncelikle adaylığını açıklayan Bekir Karakuş'a kararının hayırlar getirmesini diliyorum. Sivaslılar olarak başarılı olması bizleri mutlu eder. Fakat bu yolda kararlı olması çok önemli. Bu işlerde son dakika adaylıktan çekiliyorum demek doğru bir davranış değil. Cesaret ile adaylığını sonuna kadar sürdürmesini arzu ederiz. Sarıyer'de Sivaslıların iki derneği vardı. Bunlardan bir tanesinin başkanı Bekir Karakuş, diğerinin başkanı da kaybettiğimiz Hamza Gökçek'ti. Daha sonra bu iki dernek birleşti ve oluşturulan derneğin başkanı da ben oldum. Kendisi bir dönem başkan yardımcılığı yapmıştı. Tabi kendisi AK Parti ilçe başkanlığı görevini yapabilecek en iyi isimlerden bir tanesi. AK Pati içerisinde önemli bir isim. Elimden geldiğince kendisine yardımcı olmak isteriz. Fakat bunu yaparken hemşericilik yapılması doğru olmaz. Çünkü Sarıyer'de çok farklı bölgelerden gelen insanlar yaşıyor. Hemşericiliğin dışında başarılı olacağına inandığımız için her zaman yanında yer alabiliriz" ifadelerini kullandı.

BENZER HABER: BEKİR KARAKUŞ ADAYLIĞINI LEVENT PEHLİVANOĞLU’NA AÇIKLADI

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/siyaset/bekir-karakus-adayligini-levent-pehlivanogluna-acikladi-h62333.html

SARIYER POSTA GAZETESİ