Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sarıyer'e geldi. Kılıç amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya gelirken,  Karadeniz Vakfı'nı ve esnafı ziyaret etti.

Milletvekili Kılıç'a; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Altay Unan ve AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Akif Çağatay Kılıç, Sarıyer'deki ilk ziyaretini İstinye'de bulunan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasına yaptı. Burada Sarıyer 'deki amatör spor kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Kılıç, kulüplerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Toplantıda özellikle pandemi döneminde amatör spor kulüplerinin büyük mağduriyet yaşadığını belirtilirken, mevcut sorunların çözümü ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez de yer aldı.

KARADENİZ VAKFI'NI ZİYARET ETTİ

Ardından Karadeniz Vakfı'na geçen Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti heyeti, Vakfın Başkanı Yusuf Cevahir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede vakfın çalışmaları masaya yatırıldı. Karadeniz Vakfı'nın önemli işlere imza attığını vurgulayan Kılıç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ESNAF VE MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti heyeti son olarak Reşitpaşa esnafını ziyaret etti. Vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kılıç, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Kılıç, Sarıyer'deki temasların ardından ilçeden ayrıldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ