AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikte 25 bin kişiye balık ikramında bulundu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sarıyer’de de Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlanıyor. Bu kapsamda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet Meydanı’nda organize ettiği programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve binlerce vatandaş katıldı.

Bayraktar, mangalın başına geçti

Sarıyerlilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte mangalın başına geçen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, vatandaşa elleriyle balık ikram etti. Konuklarla yakından ilgilenen Bayraktar, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

“AK Parti Sarıyer’den Atatürk ve Cumhuriyet vurgusu

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından etkinlik ile ilgili şu paylaşımda bulunuldu: “Cumhuriyet’imizin 95. yılı kutlamaları, Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda günün ilerleyen saatine rağmen büyük bir coşkuyla kutlandı. Yusuf Güney konseri ve 25 bin kişiyi aşan devam eden programımızda, Sanayi ve Ticaret Bakanımız Mustafa Varank, İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Demir, İlçe Başkanımız Salih Bayraktar'ın konuşmaları ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katılımıyla devam etti. Dolu dolu geçen programımızda halkımızın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde daha nice 95. yıllara.”