A“ENGELLEYECEĞİM”

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Sarıyer Belediyesi’nin her yıl Ramazan Etkinlikleri düzenlediği İstinye’deki eski tersane alanının bu yıl tahsis edilmemesi için elinden gelen engellemeyi yapacağını belirtip, “Şükrü Başkan geçen yıl Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada ‘Ben teröristim, vurduk, kırdık, girdik’ dedi. Bu sene de gelsin girsin bakalım” diyerek, meydan okudu.F

Hüseyin Coşgun bu sözleri, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e, Reşitpaşa Spor Kulübü’ne ait sosyal tesislerde söyledi ve mesajın Başkan Genç’e ulaşmasını istedi.

HALİL CANARIKAN: “BAŞKAN GENÇ ÖZÜR DİLESİN ARANIZI YAPAYIM”

Bu konuşmaların yapıldığı sırada meclis üyeleriyle birlikte sosyal tesisin bitişiğinde yapılan Kireçburnu Çamlık Park’ta incelemede bulunan Başkan Şükrü Genç’e, bir mesaj da, aynı tesiste partilisi Yakup Güngör Mutlu ile tavla oynamakta olan Halil Canarıkan gönderdi.

HYakup Güngör Mutlu ile kıyasıya bir tavla maçı yaparken, kulağı birkaç metre ötelerinde İstinye eski tersane alanı ile ilgili konuşan Adnan Ayber ve Hüseyin Coşkun’da olan İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan ortaya bir teklif attı ve, “Şükrü Başkan bu sözleri için özür dilesin ben de aranızı yapayım, iş tatlıya bağlansın” dedi.

BAŞKAN GENÇ NE DİYECEK?

Hüseyin Coşgun, bu teklife sıcak bakarken, Adnan Ayber yorum yapmadı.

Bir ay sonra başlayacak Ramazan ayı içinde Sarıyer Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri’nin nerede yapılacağı soru işareti olarak beklerken, Başkan Şükrü Genç’in, Hüseyin Coşgun’un sözlerine karşı nasıl bir tavır takınacağı da merakla bekleniyor. (Tuncay DAĞLI)