Seçim çalışmasını sürdüren Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı İstinye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu buluşmada vatandaşlara kırmızı ve beyaz renkli karanfiller dağıtıldı.


AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Ahmet Hamdi Çamlı ve Hüseyin Hüsnü Kılıç, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ve kadın kolları üyelerinin katıldığı seçim çalışması İstinye Spor Kulübü’ne ait çay bahçesindeki basın açıklaması ile başladı.

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, vatandaşları oy kullanmaya davet ederek, “Oy kullanmak hem bir hak hem de görevdir. Ülkemizi yönetecek kadroyu seçmek için mutlaka sandığa gitmeli ve oyumuzu kullanmalıyız. Sandıktan çıkacak sonucu saygı duyuyoruz. Ancak oy kullanmazsak sonradan söyleyecek sözümüz olmaz” şeklinde konuştu.

Salih Bayraktar ve milletvekili adayları daha sonra İstinye Çarşısı ile ana caddede ‘Sevgi Yürüyüşü’ gerçekleştirip, esnafı ziyaret edip, vatandaşlara karanfil dağıttı.
fotoğraf: sarıyer kent