AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, İBB’nin düzenlemiş olduğu ‘İstanbul’da Yaz Neşesi’ kapsamında gerçekleşecek olan konser için sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu.

Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlik öncesi AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan konsere davet mesajı geldi.

AK Parti, Sarıyerlileri konsere davet etti

İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sıcak yaz akşamlarında İstanbulluların keyifli zaman geçirmeleri için şehrin 49 noktasında ‘İstanbul’da Yaz Neşesi’ adıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Etkinlikler kapsamında bu akşam Koliva müzik topluluğu Sarıyer’de eşsiz bir müzik ziyafeti gerçekleştirecek. Etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleşeceği konsere tüm Sarıyerlileri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Koliva şarkılarıyla mest edecek

11 Ağustos (bugün) saat 20:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak olan konserde, Karadeniz müziğinin sevilen gruplarından Koliva sahne alacak. Müzikseverler etkinliğe ücretsiz bir şekilde katılabilecek.