Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı’nın ilk gününde parti binasında düzenlenen bir programda partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmaya, İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı
Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramın ilk günündeki programa İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ilçe başkan yardımcıları yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın olduğu ‘Bayramlaşma’ programında kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Salih Bayraktar, partililerin ve tüm Sarıyerlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Bayraktar, daha sonra partililerle samimi bir sohbet ortamında bayram muhabbeti etti.

Ramazan Bayramı nedeniyle bugün öğleden sonra parti binasına akın eden partililerde hem birbirleriyle bayramlaştı hem de İlçe Bayramı Salih Bayraktar ve parti yöneticilerinin bayramını tebrik etti. Bayramlaşmada davetlilere tatlı ve bayram şekeri ikram edildi.