AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, partisinin İstanbul il başkanlığı tarafından organize edilen yerel seçim öncesi teşkilat, aday ve aday adayları buluşma programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ve diğer ilçe belediye başkan adayları da yer aldı.

Programa aday adayları da katıldı

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş, Sarıyer Belediye Aday Adayları Şems Çakıroğlu, Metin Poyraz ve Başar Biberoğlu da katıldı.

“Seçimler, yapacaklarımızın teyidini aldığımız imtihanlardır”

Belediye başkan adaylarına seslenen Erdoğan, “Yerelde demokrasiyi güçlü tutarsak, Ankara’yı da güçlü tutarız. Kendimizi milletimizin terazisine çekecek, eksiğimizi fazlamızı görüp, ona göre yola devam edeceğiz. Bizim için her seçim milletimizin karşısında yaptıklarımızın hesabını verdiğimiz, yapacaklarımızın teyidini aldığımız bir imtihandır” ifadelerini kullandı.