Sarıyer'de AK Parti'nin seçim aracının şoförü, sokak ortasında kimliği belirsiz şahıslar tarafından darp edildi. Darp sonucu genç şoför, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, Sarıyer Armutlu Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre AK Parti seçim aracıyla mahallede broşür dağıtan Enes Öztürk, sokak arasına geldiğinde kimliği belirsiz bir şahıs onu fark etti. Cep telefonuna sarılan şahıs biriyle görüşerek sokak arasına girdi. Bir süre sonra sokak arasından çıkan şahıs, Öztürk'ün olduğu aracın yanına geldi.

Tartışmanın ardından yumruklu saldırı

Burada tartışma çıkartan şahıs ve beraberindekiler önce seçim aracına ardından da Öztürk'e tekme ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan genç, vatandaşların araya girmesiyle şahısların elinden alındı. Saldırganlar ise kaçarak kayıplara karıştı. Saldırgan şahsın telefonla konuşarak sokak arasına girdikten sonra araca doğru gitmesi ve olay anında vatandaşların paniği güvenlik kameralarına yansıdı.

Hastaneye kaldırıldı

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Öztürk'ü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Ulus'taki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Gencin vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kavga esnasında seçimle ilgili broşürler ise yere saçıldı.

Konuyla ilgili Sarıyer İlçe Emniyeti geniş çaplı soruşturma başlattı.