AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, vefa iftarında bir araya geldi. Pandemi sonrası yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftarda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Bu güzel iftar soframızda birliğimize ve kardeşliğimize bir kez daha niyet ettik” dedi.

AK Parti Sarıyer ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarı, Fatih Orman Bölge Müdürlüğü açık alanında düzenlendi. Programın sunuculuğunu Cengiz Tekin yaptı.

Programa, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekilleri Canan Kalsın, Abdullah Güler, Hasan Turan, Selami Uzun, Kızılay Genel Başkanvekili İsmail Hakkı Turunç, AK Parti 2. Bölge İl Teşkilat Başkanı Fuat Günday, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sinem Çiftçi, AK Parti Sarıyer Kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Önceki Dönem Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, önceki Dönem İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve binlerce AK Partili katıldı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, günün anlam ve önemine değinen konuşmasında şunları söyledi; “Ramazan Ayı’nın bereketini, muhabbetini, kardeşliğini paylaştığımız iftar soframızda ilk günden bugünlere kadar aynı yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Katılımıyla akşamımızı güzelleştiren siyasi büyüklerimize ve her kademeden teşkilatımıza teşekkür ederim.”

Başkan Kurşun; “Nice iftar sofralarında buluşmak duasıyla ”

Kurşun, oldukça yoğun bir katılımla bir araya geldikleri iftarla ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederken; “Vefa İftarımızda, teşkilatımızı, misafirlerimizi samimiyetle ağırlayan ve Ramazan’ın güzelliğini iftar sofralarında AK ailemizle birlikte paylaşan tüm teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum ve bu güzel iftar soframızda bir kez daha niyet ettik; birliğimize, kardeşliğimize… Niyet ettik hedeflerimize durmadan, yorulmadan koşacağımıza… Nice iftar sofralarında buluşmak duasıyla” diye konuştu.