AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk’ü makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeye; AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez de katıldı.

“KIZILAY İNSANLIK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Kızılay’ın yaptığı faaliyetlerin önemine vurgu yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, “Kızılay’ın varlığı ülkemiz ve vatandaşlarımız için çok önemli. Yalnızca Türkiye için değil, yardıma muhtaç, zulmün olduğu her yerde mazlumlara yardım ediyorsunuz. Bu yüzden çok müstesna bir kurum. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Sarıyer’de çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ve kan ihtiyacının karşılanması konusunda faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, ziyaret sonunda AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu’nun yakasına Kızılay rozeti taktı.

SARIYER POSTA