İdlib'de zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren çocuklar için Türk Kızılay iş birliğinde başlatılan "Gelin İdlibli Çocukları Birlikte Isıtalım" kampanyası Sarıyer’den anlamlı destek.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, Türk Kızılay işbirliğinde “Gelin İdlipli Çocukları Birlikte Isıtalım” kampanyası başlatmasının ardından, kolları sıvayan Sarıyer AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı da iyilik çağrısına kayıtsız kalmadı.

İDLİB’E SARIYER'DEN 66 KOLİLİK YARDIM MALZEMESİ

Kampanyası kapsamında hazırlanan; iç çamaşırı, kazak, pantolon, bot, mont, atkı, bere, eldiven, battaniye, hijyen ürünleri, çocuk bezi ve ayakkabı gibi, 2115 adetten oluşan 66 koli, Sarıyerli hayırseverlerin yardımıyla İdlib'e gönderildi. 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, “İdlib’de ağır kış şartlarında zor günler geçiren yavrularımız için başlattığımız kampanyaya destek veren tüm teşkilat üyelerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu anlamda 66 kolimizi İdlib’e uğurladık. İnşallah savaşın çocuklarına daha fazla yardım edeceğiz.” dedi.

SARIYER POSTA