AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Avrupa Birliği eski Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Sarıhan, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ayazağalılar ile bir araya geldi

İlçe başkanlığındaki bayramlaşmanın ardından Ayazağa Mahallesi’ne giden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, burada partililerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Cevahiroğlu’ndan derneklere ziyaret

Bayramlaşma programını aralıksız sürdüren İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Ayazağa' da bulunan camii ve camii derneklerini, Ayazağa Spor Kulübü’nü, Samsunlular Derneği’ni, Giresun Beşirliköy ve Kemaliye Köyü Derneği’ni ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bayramda yaşlıları unutmadılar

Ramazan Bayramı boyunca Sarıyer’in mahallelerini gezen ve vatandaşların bayramını kutlayan Hüseyin Cevahiroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte İzzet Baysal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.