Salih Bayraktar’ın Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından “AK Parti Sarıyer İlçe başkanı kim olacak? sorusu yanıtını buldu. Buna göre, Hüseyin Cevahiroğlu, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sarıyer Belediye Başkan Adayı gösterilen Salih Bayraktar’ın yerine Sarıyer siyasetinin sevilen isimlerinden Hüseyin Cevahiroğlu atandı.

AK Parti’den açıklama

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, parti genel merkezi ile yapılan istişareler neticesinde atamanın yapıldığı belirtilirken, “İlçe Belediye Başkan Adayı olan Sarıyer İlçe Başkanımızın yerine, Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Hüseyin Cevahiroğlu İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Hüseyin Cevahiroğlu kimdir?

1960 yılında Sarıyer’de doğdu. 1982 İTÜ Kimya Mühendislik Bölümü’nden mezun oldu. 1985 de Yaşar Holding’e bağlı Akril Kimya’da işe başladı. 1989 da girdiği Hassan Group’ta 23 yılı aşan bir süre çalıştı. Üretim bölümünde başladığı çalışma hayatını gruba bağlı 3 şirkette, satış, satın alma, ticaret, AR-GE bölümlerinde geliştirmiş ve 2011 sonu itibariyle Telasis adlı grup şirketinden emekli oldu. AK Parti Sarıyer Siyasal ve Hukuk İşleri Birim Başkanlığı ve Teşkilattan Sorumlu Başkanlık görevini yürüttü.

Sarıyer Posta olarak Hüseyin Cevahiroğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.