AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Bağlar Mevkii’nde bulunan İBB Sarıyer Kültür Merkezi’nde “Vefa Buluşması” etkinliği düzenledi. Organizasyona ilçe teşkilatı kurulduğundan bu yana çeşitli kademelerde görev yapan kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş, Sarıyer Belediyesi mevcut ve eski meclis üyeleri, geçmiş dönemlerde ve halen görev yapan teşkilat ve mahalle birim başkanları katıldı.

“Hepimiz bu davaya gönül verdik”

Türk toplumunda kadının çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Kadınlar gerek toplumsal hayatta gerekse siyasette çok önemli bir yere sahip. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde de inançla ve azimle çalışmalarınızı yürüteceksiniz. Bizde eski - yeni ayrımı yok. Hepimiz bu davaya gönül vermiş insanlarız” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız”

Sarıyer’de AK Parti’nin ilçe teşkilatının kurulmasından günümüze kadar geçen sürede birçok görevlerde yer alan kadınların bir araya geldiği “Vefa Buluşması”nda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş, “Bugün burada beraber olmamız gerçekten çok değerli. Çünkü bu salonda partimizin kuruluşundan bu yana partimize hizmet etmiş, güç vermiş, değerli çalışmaları ile önemli katkılar sağlamış dava arkadaşlarımızda bulunmakta. Onları bizlerin yanında olduğunu bilme bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Biz kadınlar toplumsal yaşamın tüm safhalarında etkin rol almakla birlikte hem meclis hem de bürokraside önemli misyonlar üstleniyoruz. Bizlerin azmi ve gayretli çalışmaları partimizde hiçbir zaman göz ardı edilmedi ve hep karşılık buldu. Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığı her konuşmasında siyasi hayatının her aşamasında kadınlarla yürüdüğünü, tüm mücadeleleri biz kadınlarla birlikte verdiğini anlatarak kendisinin ve AK Parti’mizin kadınlara verdiği değeri hep gözler önüne serdi. Bu vesile ile Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a huzurlarınızda tüm kadın kolları mensupları adına teşekkür ediyor, bu yolda kendisinin yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğumuzu belirtiyorum. Ve onu asla yalnız bırakmayacağımızın sözünü sizler adına da veriyorum” dedi.

“31 Mart’ta kadınlara büyük görev düşüyor”

Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti Kadın Teşkilatı’na büyük görevler düştüğünü söyleyen Demirtaş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta önemine vurgu yaptığı 31 Mart yerel seçimlerinde bizlere de önemli görevler düşüyor. Bu salonda bulunan tüm Ak kadınların bu seçimde belirleyici ve etkin rol alacağına, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezeceğine, sıkılmadık el bırakmayacağına ve hatta üzerine düşenden fazlasını yapacağına asla şüphem yok. Göreve başladığımız günden bu yana partimizin istişare ve ortak akıl ilkelerinden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Sizlerden devir aldığımız ak bayrağımızı layığı ile taşıyacağız ve yapacağımız çalışmalarda sizlerin de değerli fikir ve katkılarına başvuracağız. Unutmayalım ki biz birlikte varız ve birlikte çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.