AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Vefa İftarı’, bu yıl da eski ve yeni yöneticiler ile partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Bağlar Mevkii’nde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediye eski Başkanı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer Kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Beyoğlu eski Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çok sayıda partili katıldı.

Cevahiroğlu’ndan konuklara teşekkür

İftar programında konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, “İlçe başkanlığımızın geleneksel olarak düzenlediği vefa iftarı programında sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Vefa özellikle AK Parti için çok önemli bir değerdir. Kişiler gelir geçer. Kalıcı olan hizmet sevdamızdır. Burada bulunan eski ve yeni yöneticilerimize, bu davaya hizmet eden herkese teşekkür etmek istiyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.