AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda mahallelerin sorunları ve çözümler masaya yatırıldı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmeye; Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Hüseyin Coşgun, Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel, Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı, Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz, Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, Cumhuriyet Muhtarı Nevzat Aktan, Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman ile AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

MUHTARLARA DESTEK VURGUSU

Sarıyer'deki mahallelerin sorunlarının ele alındığı toplantıda, muhtarların talep ve şikayetlerini dinleyen Hüseyin Cevahiroğlu, problemlerin çözümü konusunda AK Parti İlçe Teşkilatı ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubunun destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

"TOPLANTILAR DEVAM EDECEK"

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'ndan şu açıklama  yapıldı: " Muhtarlarımızla buluşmalarımız devam ediyor. Sarıyer'imizin sorunlarının masaya yatırılıp istişareler yapıldığı toplantılar önümüzdeki günlerde de devam edecek."

SARIYER POSTA GAZETESİ