AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş ve ilçe kadın kolları yönetimi, Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Nilüfer Ataoğlu ile İstinye Devlet Hastanesi’nde görev yapan personelleri ziyaret ederek, elleriyle yaptıkları yiyecekleri ikram ettiler.

Ülkemizde Covid-19 salgınına karşı en ön saflarda yer alan ve binlerce vatandaşın hayatını kurtaran sağlıkçıları Sarıyer’deki AK Partili kadınlar unutmadı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Evlerinde hazırladıkları yiyecekleri Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Nilüfer Ataoğlu’nu ve İstinye Devlet Hastanesi’nde görevli personele götüren AK Partili kadınlar, yaptıkları çalışmalar ve verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, şu ifadelere yer verdi: “ İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gamze Demirtaş başkanlığında Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Nilüfer Ataoğlu'nu ve corona virüs ile mücadelemizde bizlerin sağlığı için fedakârca çalışan İstinye Devlet Hastanesi personelini ziyaret ederek, ikramlarımızı sunduk. Sağlık çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”

SARIYER POSTA GAZETESİ