aAK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Cuma etkinlikleri kapsamında Sarıyer Merkez Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret eden İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’ye jest yapıp, partinin irtibat bürosundaki ışıklı tabelaya yürüyen yazı ile adını yazdırıp, anons yaptırdı.  Sarıyer’den sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge de, tabelada kendi adı geçtiği sırada partili arkadaşlarıyla birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANISINA ÇAM FİDESİ DAĞITILDI

b

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından bugün Merkez Mahallesi’ndeki Atatürk anıtı önünde stand kurulup partiye üye kaydı yapıldı. Görevliler partiye yeni üye olan vatandaşlara Çanakkale Şehitleri anısına birer çam fidesi armağan etti. Dağıtılacak fidelerin sayısının bin adet olduğu belirtildi

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile Belediye Meclis Üyeleri İsmail Bülbül, Cemil Özbalta, Mehmet Çakır, Hüseyin Coşgun ve Sarıyer teşkilatından sorumlu yönetim kurulu üyesi Salih Güzel ile bazı partililerden oluşan gruba öğleden sonra Milletvekili Hüseyin Bürge de katıldı.

ESNAFI ZİYARET EDİP SORUNLARINI DİNLEDİ c

Aynı zamanda eski Bayrampaşa Belediye Başkanı olan Bürge, yurtdışında bir toplantıya katıldığını ve havalimanında uçaktan inip, evine gitmeden Sarıyer’e geldiğini ifade etti. Sarıyer’deki gezisine parti üyeliği yapılan standı ziyaret ederek başlayan Bürge daha sonra esnaf ziyaretini gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği Hüseyin Bürge, Rumelikavağı  yolu ile Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’ndeki, tatlıcı, kafe, börekçi, eczane, fotoğrafçı, taksi durağı, konfeksiyon, ev eşyası ve teknolojik cihaz satan mağazalara ayırım gözetmeden girip, sahip ve çalışanlarının hatırını sordu, ayaküstü sohbetler yaptı. Kaldırımda yürürken karşılaştığı vatandaşlarla da konuşup, sorunlarını dinleyen Bürge’ye bazı vatandaşlarla otopark sorunu, emeklilik kesintisi, işsizlik ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi gibi konuları da konuşup, notlar aldı.

“SEÇİMİ AK PARTİ KAZANACAK” DEDİe

Sohbetleri sırasında Bayrampaşa Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki çalışmalarından örnekler veren Bürge’nin Sarıyer’in sorunlarıyla yakından ilgilendiği gözlendi. Bürge’nin bazı vatandaşlarla konuşurken hangi partiye oy verdiğini sorduğu ve “Önümüzdeki seçimde belediye başkanlığını  AK Parti kazanacak” şeklinde söylemlerde bulunduğu  görüldü.

IŞIKLI YAZI İLE ANONS EDİLDİ

Esnaf ziyareti sırasında yağmurun başlaması nedeniyle gezisini kısa tutan Hüseyin Bürge daha önceleri AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olup, şu anda irtibat bürosu olarak hizmet veren bina önünde de partililerle anı fotoğrafı çektirdi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı da Bürge’ye günün anısına bir jest yapıp, irtibat bürosunun önündeki ışıklı tabelada yürüyen yazı ile “İstanbul Milletvekilimiz sayın Hüseyin Bürge, Sarıyer esnafı ve halkımızı ziyaret etmektedir” şeklinde bir anons geçti. (Tuncay DAĞLI)