AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve beraberindeki heyet, Sarıyer'deki Mersinli Ahmet Tesisleri'nde ortak kamp gerçekleştiren Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı ve Azerbaycan Milli Takımı'nı ziyaret etti.

15 Ocak Cuma gününe kadar hazırlıklarını Sarıyer'de sürdürecek olan Türkiye ve Azerbaycan Milli Takımlarına yapılan ziyarette, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyeleri Hüseyin Coşgun ile Altay Unan, AK Parti Sarıyer İlçe Tanıtım Medya Başkanı Cenk Laleli ve AK Parti Sarıyer İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı İlhan Bal da yer aldı.

"TÜM DÜNYAYA KARDEŞLİĞİMİZİ GÖSTERELİM"

Ziyaret kapsamında sporculara başarılar dileyen heyet, antrenörlerden kamp ve turnuvalarla ilgili bilgiler aldı. Sporcularla sohbet eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, "Allah hepinizin yardımcısı olsun. Turnuvalardan güzel sonuçlarla ayrılmanızı temenni ediyorum. 2 devlet, tek millet olarak Azerbaycan ve Türkiye bayrağını yan yana tutabiliyoruz. Bunun için de iki liderimize çok teşekkür ediyorum. Tüm dünyaya kardeşliğimizi gösterelim. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Grekoromen Güreş Milli Takımı, 15-17 Ocak tarihleri arasında Fransa ve Hırvatistan'da düzenlenecek olan turnuvalara katılacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ