AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Ramazan-ı Şerif öncesi ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun öncülüğünde 10 bin aileye Ramazan kolisi ulaştırılacak.

Yardımlaşma ve paylaşım ayı olan Ramazan'da Sarıyer'deki ihtiyaç sahipleri unutulmuyor. AK Parti Sarıyer Teşkilatı, muhtarlar, STK'lar ve kanaat önderleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin yer aldığı liste kapsamında 10 bin Ramazan kolisi dağıtacak.

"VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜL SOFRASINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"                                                                                                       

Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl toplu iftar ve sahurların yapılamayacağına değinen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, "Her yıl bir araya geldiğimiz iftar soflarında bu sene salgın dolayısıyla buluşamayacağız. Fakat tüm vatandaşlarımızın gönül sofrasında olmayı sürdüreceğiz. Bununla birlikte gece çalışan, polis, bekçi, sağlık çalışanları, kamu görevlileri, taksicilerimize sahurluk ikramlarında bulunacağız" ifadelerini kullandı.

"AYRIM YAPMADAN YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ"

Ramazan kolisi yardımı ile ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na bilgiler veren Kurşun, "Her ne kadar iftar soflarında bir araya gelemeyeceksek de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine yardım kolilerini ulaştıracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm AK Parti teşkilatlarına ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardım için talimat verildi. Bu kapsamda sosyal devlet anlayışı doğrultusunda verilen talimat ile ilçemizdeki toplam 10 bin aileye yardım ulaştıracağız. Onun yol arkadaşları olarak bizler de bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Başka milletlerde olmayan yardımlaşma duygusu ve sokakta, caddede oturduğu mahallede yaşanan komşusunun açlığını kendine dert edinen bir milletimiz var. Böyle bir milleti yıkabilecek güç yoktur. Bunun dışında AK Parti üyelerimiz ve hayırseverlerden de vatandaşlara ulaştırmak üzere bizlere koliler geliyor. Onları da adaletli bir şekilde dağıtıyoruz. Akabinde adres, telefon ve bilgilerini yardımı yapan kişilere aktarıyoruz. Bu sayede karşılıklı güveni sağlıyoruz. Bunu yaparken de herhangi bir din veya etkin farklılık gözetmiyoruz. Dernek ve vakıflar aracılığıyla gayrimüslim yurttaşlarımıza da elimizi uzatıyoruz. Bize gelen talep doğrultusunda gün içerisinde yardım ulaştı" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ