AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Emirgan Hamid-i Evvel Camii'nde düzenlediği etkinlikle, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve pandemide yaşamını yitiren vatandaşları anarken, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık personelini unutmadı.

Covid-19 salgınına karşı en ön saflarda mücadele den sağlık personellerine moral aşılamak,pandeminin yıldönümünde vefat eden vatandaşları ve İstiklal Şariri Mehmet Akif Ersoy’un anmak amacıyla Emirgan Hamid-i Evvel Camiinde Cuma namazı öncesi dua programı gerçekleştirildi. Programın ardından yapılan lokma ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KENDİ ELLERİYLE VATANDAŞA LOKMA DAĞITTI

Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, hastanene yöneticileri ve sağlık personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıttı.

"ÇOK DEĞERLİ İSİMLERİ KAYBETTİK"

Etkinlikte konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, "Pandemi sürecinde çok büyük emekler veren sağlık çalışanlarımıza moral aşılamak, corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenleri anmak, salgının yıldönümü ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla bugün Emirgan Hamid-i Evvel Camii'nde Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, lokma ikramı yapıldı. Maalesef virüs nedeniyle çok değerli isimleri kaybettik. Pek çoğumuz da bu hastalığa yakalandık, halen hastalığın pençesinde olanlar var. Bu vesile ile Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'a acil şifalar diliyorum. Haberi alır almaz telefon aracılığıyla geçmiş olsun temennilerimi ilettim. En kısa zamanda ülkemizin ve tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulmasını ümit ediyorum" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ