AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla ilçedeki itfaiye istasyonlarını ziyaret ederek, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Yaşanan orman yangınlarında gösterdikleri cesaret örneği ve alevlerin söndürülmesi için ortaya koydukları özverili çalışmaları ile gönüllerde taht kuran itfaiyecilere bir ziyaret de AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'ndan geldi.

Kurşun anı defterini imzaladı

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde itfaiye personellerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kurşun, görevlerinde başarılar diledi. Kurşun ziyaret kapsamında anı defterini de imzaladı.

"Şehit olan tüm personelimizi rahmetle anıyorum"

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kurşun, şunları söyledi: "Millet olarak sizlere minnet ve şükran duygularımız var. Bu aziz vatan toprakları yaşayan milletimize en zor günlerinden göstermiş olduğunuz fedakarlığı asla unutmayacağız. İtfaiyeci şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, tüm itfaiyeci kardeşlerimize de sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. İki cihanda da sizleri aziz eylesin. İyi ki varsınız."

SARIYER POSTA