AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın başkanlığında gerçekleştirilen 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısına katıldı.

Covid-19 salgını nedeniyle video konferans yöntemi ile gerçekleşen toplantıya; AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Gamze Demirtaş ile AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Baş da katıldı.

YAPILAN ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

İl Başkanı Bayram Şenocak'ın öncülüğünde düzenlenen online toplantıda, ilçe başkanları semtlerde yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan partiye 100 bin üye kazandırılmasına yönelik çalışmalar ve corona virüse karşı ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar masaya yatırılırken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalışmalar da ele alındı.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILABİLİYOR

Dijitalleşme yatırımlarını hız kesmeden sürdüren AK İstanbul İl Teşkilatı, 'akuyelikistanbul.org' isimli dijital platformu hizmete açtı. Yeni üye olmak isteyen vatandaşlar, başvurularını online olarak da yapabiliyor. Web sitesi üzerinden alınan ön başvuruların akabinde, başvuru sahiplerinin ikamet ettiği yere göre ilçe teşkilatları tarafından üyelik işlemi tamamlanıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ