Bahçeköy’ün Yenimahalle, Kemer ve Merkez mahalle birimlerinin katılımı ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda mahalle birimlerinin yaptığı çalışmalar anlatıldı.

İlçe binasında yapılan toplantıya; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Canan Helvacı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, ilçe yöneticileri, AK Parti Bahçeköy Mahalle Başkanı Erhan Sevinç ile mahalle teşkilatları katıldı. Geride kalan 1,5 yılda Bahçeköy mahalle teşkilatlarının yaptığı faaliyetleri anlatan Sevinç, devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

“AK PARTİ’Yİ ÇOK İYİ TEMSİL EDİYORUZ”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulunan AK Parti Bahçeköy Mahalle Başkanı Erhan Sevinç, “Son 1,5 yıl bizim açımızdan çok iyi çalışmalar yaptığımız bir dönem oldu. Danışma meclisi toplantımızda tüm faaliyetlerimizi anlatma fırsatı yakaladık. Ayrıca bugüne kadar gençlik ve kadın kolları ile ana kademe ile yapmış olduğumuz çalışmaları ana hatlarıyla özetledik. Peki bu çalışmalar neler? Görevi aldığımız günden bu yana vatandaş ile sıcak ilişkiler kurduk. Yaklaşık 900 komşumuzun doğum gününü kutladık, ev ziyaretlerinde bulunduk, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduk. Bahçeköy’deki 82 engelli vatandaşımızı teşkilat olarak ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledik. 500’e yakın ev sohbeti gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra 300 ihtiyaç sahibi aileye çeşitli yardımlarda bulunduk. Açıkçası biz teşkilat olarak AK Parti’yi çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

ERHAN SEVİNÇ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

“Yaklaşık 1 aydır üye çalışmaları yapıyoruz” diyen Sevinç, “Ekip olarak sahaya iniyoruz ve faaliyetler sonucunda 300 civarında üyeyi partimize kazandırdık. Mahallemizde bulunan üye sayısı 1800 oldu. Bizim şuan ki hedefimiz 11 bin 500 nüfuslu ve 8 bin 500 seçmeni olan Bahçeköy’de en az 2 bin 500 üye yapmak” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL’U İŞİN EHLİ YÖNETECEK”

Gelecek seçimdeki hedeflerini anlatan Sevinç, “AK Parti tüm teşkilatı ile yarın seçim varmış gibi sahada bire bir faaliyetlerine devam ediyor. İlk seçimde mahallemizi tekrar geri alacağımızdan en ufak bir şüphem yok. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile gelecek yerel seçimlerde Sarıyer’i ve İBB’yi de alacağız. İstanbul’u işin ehli yönetecek” dedi.

SEVİNÇ’TEN BAŞKAN CEVAHİROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sevinç sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti Sarıyer İlçe Başkanımız Hüseyin Cevahiroğlu’na partim ve şahsım adına teşekkür etmek ediyoruz. Bizlerden maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Kendisini ne zaman cenaze, ev ziyaretleri, sohbetler, doğum günleri için davet etsek bizi kırmadı.”

SARIYER POSTA