AK Parti Sarıyer Ayazağa Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Özgür Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Okmeydanı’nda bulunan Darülaceze’yi ziyaret etti.

Yaşamlarını Darülaceze’de sürdüren yaşlıları ziyaret eden, yakından ilgilenen ve onlarla uzun süre sohbet eden Özgür Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Darülaceze sakinlerinin yüzünü güldürdü.

“Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Anlamlı ziyaret ile ilgili açıklamalardan bulunan AK Parti Sarıyer Ayazağa Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Özgür Kara, “Bugünün gençleri, yarının ise yaş almışları olarak yapmış olduğumuz bu ziyarette kimsesiz olan büyüklerimize ve küçük kardeşlerimize aslında kimsesiz olmadıklarını hissettirmenin mutluluğu ile çıktık yola. Gülen gözleri olmak ve onlarla dertleşmek istedik. Kimi çok memnun hayatından kimi ise tak etmiş canına. Her biri aile olmayı özlemiş. Ellerini öptürüp kendilerini büyük hissetmeyi, yaşlanmışlar belki ama kimileri çocuk kimileri umutsuz, yorgun ve üzgün. Gençlik olarak bunun bilincinde olup yaşlılarımızın ve kimsesizlerimizin daima yanında olacağız” ifadelerini kullandı.