unnamed (1)Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer’i adım adım gezmeye devam ediyor. AK Parti’li Özsoy’un bu seferki durağı Sarıyer Merkez Mahallesi oldu.

Sabah saatlerinde İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’le birlikte Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ndeki hastalar ile çalışanları ziyaret eden Özsoy, daha sonra esnafları ve Yenimahalle’deki İSMEK’i ziyaret etti.

unnamed (7)SARIYER’İN SAĞLIK SORUNU BİTİYOR 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Partili Özsoy, hastane ziyaretinde AK Parti’nin Sarıyer’e kazandırdığı sağlık hizmetlerinden bahsederek, “Çayırbaşı’nda inşaatı hızla yükselen devlet hastanesi, Seyrantepe’deki Şişli Etfal ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı hastaneleriyle Sarıyer’in sağlık sorunu bitiyor. Vatandaşlarımız çok daha modern hastanelerde sağlık işlemlerinden faydalanacaklar” dedi.

unnamed (3)Özsoy, hastaneden sonra Merkez Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sarıyerlilerin ev ve işyerlerinin balkonlarından Özsoy’a el sallayıp, sevgi gösterisinde bulundu.