unnamedAK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Merkez Mahallesi semt pazarındaki seyyar esnafı ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Özsoy taksicilerle de bir araya gelip sohbet ederken, Sarıyer’de yaşayan tüm insanların sorunlarının AK parti tarafından çözümleneceğini, yeni yatırım ve hizmetlerin de kendileri tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Sedat Özsoy, partililerle birlikte Sarıyer Merkez’de kurulan pazar yerini gezerek buradaki seyyar esnafla görüştü. Pazarcılardan yakın pazar2ilgi gören Özsoy, alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşlarla da görüşerek istek ve düşüncelerini öğrendi.

Özsoy ayaküstü sohbet ettiği esnaf ve diğer vatandaşlara, AK Parti’ye verecekleri oyların boşa gitmeyeceğini, kendisi belediye başkanı olduğu takdirde insan odaklı, hizmet öncelikli bir anlayışla tüm sorunların çözümleneceğini belirtti.

Pazarcı esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini de belirten Özsoy, “Biz halka hizmet için bu yola çıktık. Sarıyer’in sorunlarını ve çözümünü unnamed (2)bizden daha iyi kimse bilemez. Pazarcıların sorunlarını çok iyi biliyoruz. Tüm sorunları hep beraber diyalog halinde çözeceğiz” dedi.

TAKSİCİLERDEN ÖZSOY’A YAKIN İLGİ

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, taksicileri de unutmadı. Zekeriyaköy, Kasapçayırı mevkiindeki Martı Taksi durağını ziyaret eden Özsoy, taksicilerle sohbet ederek düşünce ve görüşlerini unnamed (1)öğrendi.

Samimi bir havada geçen sohbette, taksiciler Özsoy’un önceki dönemde Sarıyer’e yaptığı hizmeti unutmadıklarını belirttiler. Taksici esnafının kendisine aktardığı istek ve sorunlarını dinleyen Özsoy, Sarıyer’de çok büyük projeler gerçekleştirmek istediğini belirtip, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş arkamızda, hükümet arkamızda, hangi projeyi sunsam yapılması için talimat veriyorlar. Bu Sarıyer için çok büyük bir şanstır. Taksiciler için de çok güzel projelerimiz var. Büyükşehir’in taksi durakları için güzel çalışmaları var. Destek verin hep beraber Sarıyer’i geleceğe taşıyalım” dedi.