Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yardımcılığına eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan 2019/355 sayılı karara göre, Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Ahmet Misbah Demircan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak atandı.

2007 senesinde TÜBİSAD (Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği) tarafından e-belediyecilik özel başarı ödülüne layık görüldü. İstanbul'un merkezinde kaderine terk edilmiş onlarca sokakta yaptığı aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları kısa sürede sonuç verdi.

AHMET MİSBAH DEMİRCAN KİMDİR?

1967 yılında İstanbul’un Kasımpaşa semtinde doğdu. Aslen Rizeli olup, Rize Sütlüce Köyü’nden. Ateşli hutbeleriyle meşhur din adamı ve yazar Ali Rıza Demircan’ın oğlu. İlköğrenimini Piyalepaşa İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Siyasi Tarih ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisansüstü eğitimini tamamladı. Demircan Beyoğlu Belediye Başkanı görevlerinde bulundu.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığına atanan Ahmet Misbah Demircan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

SARIYER POSTA