Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, bir dizi program için Sarıyer’e geldi. Davutoğlu; PTT Evleri, Çayırbaşı ve Bahçeköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na; Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, PTT Evleri Muhtarı Yusuf Yıldırım, Kireçburnu Muhtarı Çağlar Coşkun, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

ÇOCUKLARLANYAKINDAN İLGİLENDİ

Ahmet Davutoğlu’nun Sarıyer’deki ilk adresi PTT Evleri Mahallesi oldu. Burada Oğurlu ailesinin evine misafir olan Davutoğlu ve beraberindeki heyet, aileyle birlikte iftarını açtı. Burada aileyle uzun süre sohbet eden Ahmet Davutoğlu, çocuklarla yakından ilgilendi.


“Laf değil, İcraat Üreteceğiz”
PTT Evleri Mahallesi’nden sonra Çayırbaşı Mahallesi’ne geçen Gelecek Partisi heyeti, burada coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Davul ve zurna eşliğinde mahalleye gelen Ahmet Davutoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşların sorunlarını dinleyen Davutoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir Roman vatandaşımız benim başbakanlığım dönemimde devlet kademesinde en üst makama ulaştı. Benim danışmanım olmuştu. Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Gelecek Partisi iktidarında sorunlarınızı çözeceğiz. Laf değil, icraat üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

YANGIN MAĞDURLARINA ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

Yaklaşık 2 saat Çayırbaşı’nda vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Davutoğlu, daha sonra Bahçeköy Mahallesi’ne gitti. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında ev ve iş yerini kaybeden mağdurlarla bir araya gelen Davutoğlu, geçmiş olsun temennisinde bulundu. İlçe Başkanı Erhan Vergili’nin mağdur olan vatandaşlarla yakından ilgilendiğini kaydeden Davutoğlu, “Elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA