Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı, olağan kongre sonrası parti yönetimine seçilen yöneticilerle dayanışmak amacıyla İstanbul Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın katılımıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.


Levent Garden'da gerçekleşen kahvaltıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Ünal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av.Hüseyin Haluk Sonsuz, Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ile ilçe yöneticileri katıldı.
SAM_1978Toplantıda söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 2015 seçimlerinin önemine değindi. Şer odaklarının gizli senaryolarını sahneleneceğini, Türkiye'nin bir yol ayrımına zorlandığı ve karanlık odakların planlarının son eşiğine getirilmek istendiğini ifade eden Adan,“Milliyetçi-Ülkücülere çok önemli görevler düşmektedir, her mensubumuz bu süreçte  eşi akrabası,dostu,arkadaşı ile irtibat kurarak milletimizin her bir ferdinden partimize oy verme çağrısında bulunmaları çok önemli. Herkes seferberlik ruhuyla çalışsın” dedi.

Toplantı keyifli geçen kahvaltıdan sonra son buldu.