MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği iftara katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Celal Adan, 24 Haziran seçimleri ve Cumhur İttifakı’yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ramazan Ayı boyunca Sarıyer’in farklı mahallelerinde iftar sofraları kuran MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği iftar programına; MHP İstanbul 2. Bölge Adayı Zeki Severoğlu, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Spor Kulübü temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

“Askerlerimizin yanındayız”

Programda konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul ikinci bölge milletvekili adayı Celal Adan, “Mehmetçiğimiz şu an Kandil’i teröristlerin başına yıkıyor. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. MHP olarak sonuna kadar askerlerimizin yanındayız” dedi.

MHP bakanlık istemedik….

Adan, 24 Haziran seçimleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “MHP Türkiye’nin en büyük partisidir. MHP 15 Temmuz kahpeliğine karşı, milleti; birliğe ve beraberliğe çağırmış ve AK Parti ile Cumhur İttifakı’nı inşa etmiştir. Biz bu dönem bakanlık istemedik, Türkiye’nin kendisini toparlamasını istedik, hendekler çözülsün, Afrin’e girilsin istedik. Bakanlık istemedik; Türkiye Beraberliğini, birliğini korusun, meclisi bombalayan, Genelkurmayı, MİT’i basan alçaklar hesap versin istedik ve her şeyi başardık. MHP denkleme dahil olunca hendekler yok oldu, Afrin’e girildi. 24 Haziran’dan sonra adalet MHP ile gelecek. MHP’nin düşmanı Türkiye düşmanıdır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı kazanacak ve annenizin ak sütü gibi helal bakanlıklar da MHP yer alacak. Korku bölücüleri, Fetö’yu, hırsızları sarsmış. MHP’ye verilecek olan her oy; hırsızın, bölücünün belinin kırıldığı, emperyalistlere karşı atılan oydur, MHP Türkiye’dir.”