CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına karşı başlatılan ‘adalet yürüyüşü’ 6. Gününde devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşe, Sarıyer İlçe Yönetimi ve Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç'de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Enis Berberoğlu’nun ‘MİT Tırları’ dosyasından tutuklanmasını protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’dan İstanbul’a yaptığı “Adalet Yürüyüşü’nün 6. günü başladı.

SARIYER CHP DE ADALET İÇİN YÜRÜYOR

 ‘Adalet Yürüyüşü’ne Sarıyer’den önemli isimler de katılıyor. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının yanı sıra Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç , Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karagöz, Ali Rıza Yılmaz gibi isimler katılıyor.

“İSTANBUL’A MİLYONLAR OLUP GELECEĞİZ”

Adalet yürüyüşüne katılarak destek veren CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz daha önce şu açıklamayı yapmıştı; “Günde 25 km yürüyoruz ve 5 km de bir mola veriyoruz. Konaklama yerlerinde Genel Başkanımız ile birlikte aynı otobüste kalıyoruz. İçine düştüğümüz adaletsizliği adaletli bir şekilde yıkacağız. Yürüyüş boyunca geçtiğimiz her yerde büyük sevgi gösterisi ile karşılandık. Mücadelemiz adaleti hâkim kılana kadar devam edecek. İzmir’den de bir kol yürüyüşe başladı, İstanbul’a ulaştığımızda milyonları bulacağız.”

KAYNAK: ADALET YÜRÜYÜŞÜNE SARIYER’DEN ÜST DÜZEY KATILIM