Sevimli dostlarımızın ve sizlerin isteği doğrultusunda hayvanların daha sağlıklı koşullarda yaşamaları için faaliyete geçen Zey Petstore, mamadan oyuncağa, yataktan en küçük aksesuara kadar her türlü hizmeti veriyor.

Hayvansever yönüyle tanınan ve barınaklara yaptığı yardımlar ile dikkat çeken Etiler’deki Zey Gayrimenkul firmasının sahibi Zeynep Hoşkal, Bebek’te hizmete açtığı Zey Petstore ile adından söz ettiriyor.

Özellikle ülkemizde hayvanlara karşı yapılan işkence ve kötü muamele vicdanları yaralarken, Bebek’te faaliyete giren Zey Petstore, sevimli dostlarımızın konforunu sağlayacak hizmeti veriyor.

“Bu boşluğu doldurmaya çalışıyoruz”

“Tek derdimiz, içinde hayvan sevgisi bulunan, can dostlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak” diyen işletmeci Sertaç Oskay, “Her yıl hayvanlara olan ilgi ve pet ürünlerine ayrılan bütçe Türkiye’de artmaya devam etse de, ülkemizde yaşanan ekonomik sarsıntılar sebebi ile sektörel olarak büyük bir sıçrama yapılamamaktadır. Biz bu boşluğu doldurmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“İnsanlar hem ucuz hem kalite istiyor”

Zey Petstore işletmecisi Oskay, “İnsanlar ürünlerin hem ucuz hem de kaliteli olmasını istiyor. Fakat bu pek mümkün değil. Bizim buradaki konseptimiz 5 yıldızlı mamadan 7 yıldız mamaya kadar farklı kalitelerde ürün satışı yapmamız. Bu mamaların hiçbiri kalitesiz değil. Hepsi farklı kaliteye sahip. Özellikle hayvan barınaklarına yardım yapan insanlar maddi açıdan daha çok kalitesiz mamaları tercih ediyorlar. Bu da hayvanların sağlığını ciddi ölçüde olumsuz etkiliyor. Kanamalı idrar, akciğer yağlanması ve erken ölüm gibi bulgulara rastlayabiliyoruz. Bizim en büyük amacımız bu durumu ortadan kaldırmak” dedi.

“Zey Petstore’da kalitesiz ürün yok”

Türkiye’de hayvan besleyen insanların genelinde yeteri kadar bilginin olmadığını söyleyen Oskay, “Kaliteli ve tanınmış markaların mamalarını kullanıyoruz. Ayrıca sevimli dostlarımız için gereken her türlü malzeme ve aksesuar satışını da yapıyoruz. Hayvan besleyenler genellikle mamalar hakkında bilgi sahibi değiller. Burada büyük bir açık var. Avrupa’da insanlar marketlerden alıyor bu ürünleri. Fakat bizim ülkemizde yönlendirmek durumunda kalıyorsunuz. Burada biz devreye giriyoruz. Mamaları ve alacakları ürünleri detaylı bir şekilde anlatıyoruz ve tercihi onlara bırakıyoruz. Burada ücretlere kesinlikle takılmasınlar. Fiyat konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

“Ürünlerin içeriğine dikkat etsinler”

Hayvanseverlere çağrıda bulunan Oskay şunları söyledi: “Hayvan besleyenler kendi yediklerine dikkat ettikleri gibi sevimli dostlarımıza da özen göstersinler. Çünkü onların metabolizması daha çabuk algılıyor ve daha çabuk tepki veriyor. Ürünlerde rakamlardan ziyade içeriğine öncelik versinler.”

Cevdetpaşa Cad. Bebek Mah. Muhtarlığı Hamam Sk. No:8

İletişim: 0212 263 47 22

Whatsapp: 0532 220 81 84

www.zeypati.com

İnstagram: zeypetstore