Hayatın yoğun temposunu geride bırakmak ve tüm günü yeşilliklerle bezeli bir ortamda geçirmek isteyenler için fark yaratan bir alternatif var. Son dönemin en iyi mekanlarından Ahali 279; huzuru ve keyfi bir arada sunan ortamıyla konuklarına haftanın her günü tatildeymiş hissini yaşatıyor.

Ahali kentin gürültüsünden, yoğun trafikten, iş hayatının yıpratıcı stresinden uzaklaşmak ve küçük bir tatil hissi yaşamak isteyenler için ideal ortam sunuyor. Yaz aylarında geniş salonu ve bahçesi, kış aylarında barı ve uzun masaları ile hizmet veren Ahali’yi diğer mekanlardan ayıran en önemli özellik Türk ve dünya mutfağını harmanlayan lezzetleri. Geçtiğimiz yıl Time Out Yeme İçme Ödülleri, En İyi Dekor alanında aday olan ve bu zamana kadar pek çok dizi ve reklam çekiminde dekor olarak kullanılan otantik mekan; kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, alkollü ve alkolsüz içkileriyle günün her saatinde ve her öğününde hizmet veriyor.
SAĞLIK VE LEZZET HER DAMAĞA HİTAP EDİYOR

Ahali’nin kahvaltısı ve diğer öğünleri, mevsim malzemelerine göre değişiklik gösteriyor. Her malzeme en iyi olduğu yerden; Kars’tan, Garipçe’den, Milano’dan, Fransa’dan, dünyanın birçok farklı yerinden geliyor. Organik reçeller doğrudan üreticisinden alınıyor. Deniz ürünlerinin kaynağı ise Sarıyerli balıkçılar. Modern mutfak yorumuyla hazırlanan geleneksel Türk mezeleri ve kaybolmaya yüz tutmuş bazı Türk yemekleri, bu eşsiz mekanda ortaya çıkıyor. Kaliteli ve doğru malzemelerin titizlikle seçildiği Ahali’de sağlık ve lezzet bir arada her damağa hitap ediyor.
MEKANA ÖZGÜ KOKTEYLLER

Mekan kahvaltısı kadar kokteylleri ile de iddialı. Klasik kokteyller serisinde, espresso martini ve bloody mary gibi çeşitler mevcut. Şarap, bira, viski ve özellikle de likör menüleri de misafirler tarafından oldukça beğeniliyor. Bunların haricinde mekana özgü beş farklı kokteyl var. ‘Mutlu Saatler’ adını verdikleri 16.00-20.00 saatleri arasında yüzde 15 indirimle servis edilen içkiler, misafirleri oldukça memnun ediyor.
ÖZEL DAVETLER, CANLI MÜZİK VE DJ’LER…

Kahvaltı ile başlayıp tüm günü geçirebileceğiniz Ahali 279’nin ortamı özel günleri kutlamak isteyenler için de iyi bir seçenek. Yazın bahçesinde, kışın barı ve uzun masasının etrafında özel partiler, lansmanlar ve davetler eşliğinde misafirler keyifli ve kalite bir zaman geçirme şansı yakalıyor. Hafta sonlarının birbirinden muhteşem canlı müzik ve DJ performansları misafirleri bambaşka dünyalara götürüyor. Standart bir restoranın çok ötesinde olan Ahali’ye gelen misafirler ev rahatlığı ve huzurunda yemeklerini ve içkilerini tüketiyor, eğlenceyi ve keyfi doyasıya yaşıyor. Ahali 279 paket servisi de veriyor.

Kumköy Mahallesi Kilyos Caddesi No: 279 Sarıyer
0212 202 53 76