Mey Mekan Zekeriyaköy'de Butik Meyhane konseptinde Derya-Şentürk Beyoğlu ve Berna-Erhan Başaran ortaklığında açıldı. 

Zekeriyaköy’de yeni hizmete giren Mey Mekan soğuk kış günlerinde sıcak bir eğlence ortamı sunmaya başladı.  Butik Meyhane konseptinde Derya-Şentürk Beyoğlu ve Berna-Erhan Başaran ortaklığında açılan işletme, kısa sürede eğlence müdavimlerinin uğrak mekanı oldu. Beyoğlu ve Başaran çifti Zekeriyaköy’deki yeni eğlence mekanıyla ilgili, “Herkesin kendisini rahat hissedebileceği, samimi bir ortam yaratmaktı hayalimiz.”dedi.

 
MEY MEKAN NASIL DOĞDU!


Mey Mekan’ın kısa zaman içinde bu kadar sıcak bir atmosfer oluşturmasındaki sırrı anlatan Derya Beyoğlu, “Tüm konuklarımızın yeri geldiğinde oturup dertleşecekleri, yeri geldiğinde coşup eğlenebilecekleri bir mekan olsun istedik. Sobanın ateşinde ısınacakları, üstünde pişen kestaneleri paylaşacakları, tütsülenen mandalina kabuğu kokusunda geçmişe yolculuğa çıkacakları bir Mekan oluşturmak hedefledik. Mikrofonu kapıp şarkılara eşlik edilecek, gecenin sonunda sobanın etrafında toplanıp hep beraber sohbet edilecek. Samimi bir yer kurmaktı niyetimiz. Bunu da başardık.”dedi.

Mekanın adının ‘Mey’ olması hakkında konuşan Beyoğlu,”Çünkü Mekan oluşmuştu zaten. Senin Mekan, bizim Mekan derken... Mey Mekan kendiliğinden oluştu.”dedi.

ZENGİN İKRAM VE BOL İÇKİ ÇEŞİDİ

Meze ağırlıklı, Balık çeşitlerini de bulabileceğiniz Mey Mekan Zekeriyaköy, butik şarap çeşitleri ve ikramlarıyla tüm konuklarını kısa sürede müdavimleri haline getirdi.  Butik bir Ege Meyhanesi görüntüsünde sıcak, şirin bir mekan. Hafta sonları canlı müzik ve DJ performansına hem mekanın sahipleri eşlik ediyor, hem de konuklar. Ortada konumlanan soba sıcak, nostaljik bir hava yaratmasının yanı sıra çok da işlevsel kullanılıyor. Sobanın üzerinde ısıtılan ekmek kokusu muhteşem! Mekanın sahiplerinin kendi elleriyle sobada pişirdikleri mantar ve kestane ikram olarak sunuluyor konuklara.

Şef'in hazırladığı, Levrek Marin, ve Fener kavurma spesiyalleri arasında ama tüm mezeler ve balıklar çok leziz bizden söylemesi. Sıcak ve samimi bir ortamda leziz yemekler eşliğinde eğlenebileceğiniz bir ortam için Mey Mekan'ı ziyaret edebilirsiniz.

Zekeriyaköy Çarşı Eğrisel Blok No:71 (Migros Arkası)

Rezarvasyon (0555) 249 16 18 -  (532) 576 94 99)

 

http://www.sariyerposta.com/