Çocukların, keyifli ortamda spor yapmasının, sosyalleşmesinin yanı sıra kişisel gelişimine katkıda bulunmak için faaliyetlerini sürdüren Zekeriyaköy Spor Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz kampında çok sayıda çocuğu ağırlayacak.

2009 yılında spor ve kültürel faaliyetlerine başlayan Zekeriyaköy Spor Kulübü, şehrin stresinden ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere doğayla iç içe spor yapmasına olanak sağlıyor.

Kapılarını sporseverlere açıyor

Çocukların farklı spor dalları, birbirinden eğlenceli faaliyetler ve yeni arkadaşlıklarla kendi köyünde unutmayacağı bir yaz geçirmesini hedefleyen Zekeriyaköy Spor Kulübü, daha önce 7 kez düzenlediği yaz okullarının kapısını bu yılda sporsever çocuklara açacak.

İşte yaz kampı tarihleri

Zekeriyaköy Spor Kulübü yaz kampı 5-15 yaş aralığında ki tüm çocuklara hitap ediyor. 17 Haziran - 6 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan kampta yarım gün yaz kampı saat 10.00 ile 16.00 arasında, tam gün yaz kampı ise saat 10.00 - 12.00 arasında yapılacak.

Profesyonel sporcu yetiştiriyor

Düzenleyeceği faaliyetlerle, çocukların saygılı, paylaşımcı, cesur, atak, neşeli ve sosyal bireyler olmalarına katkı sağlayacak olan Zekeriyaköy Spor Kulübü, gençlerin kişisel gelişimlerinin yanı sıra, verdiği tenis eğitimi ile profesyonel sporcu yetiştiriyor.

Doğa ile iç içe spor olanağı

Şehir kalabalığından uzak, doğa ile iç içe başlayan sabah sporunun ardından ısınma ve streching ile devam eden kamp, tenis, basketbol, voleybol ve futbol dallarında eğitimler veriyor. Programında kültürel etkinliklerinde bulunduğu organizasyonda kitap okuma, resim, satranç, tabu ve domino yarışmaları düzenleniyor.

İletişim Tel: 0212 202 84 61