TEL: 0212 243 72 58 - GSM: 0532 552 23 68

En özel anılarınız ve mutlu olmak için aradığınız her şey

Yarım asrı aşkın süredir mutlu ve huzurlu yaşam alanları sunan Uluslararası Yapı Ticaret ve Turizm A.Ş.’nin Sarıyer’de hayata geçirdiği Zekeriyaköy Park Ada Evleri projesinde dubleks dairelerin ve villaların satışı başladı.

Söz konusu proje İstanbul Avrupa Yakası, Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçiyor. Projede daire tipleri neler, daire büyükleri ne kadar? Villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizde…

PROJENİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Zekeriyaköy'de Park Ada Evleri, toplam 12 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Proje içerisinde yer alan 8 adet villa brüt 175 m², net ise 160 m²e olacak şekilde tasarlandı. Villalara ait bahçe alanları 50 m² ile 125 m² arasında değişmektedir. Dubleks tip daireler 3+1 tipinde tasarlandı. Ayrıca projede yer alan 2 adet bahçe dubleksi daireler brüt 142 m² büyüklüğünde, iki adet çatı dubleksi daireler ise brüt 145 m² olacak şekilde yapıldı. Zekeriyaköy'de Park Ada Evleri'nde 8 adet triplex, 2 adet bahçe ve 2 adet çatı dublex mevcut. Konumu itibariyle Boğaz ve Maslak güzergahına 15 dakika uzaklıkta olup, İstanbul Havaalanı'na 20 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de 5 dakika mesafedir. Yeni yapılacak olan Maslak-Demirciköy, Zekeriyaköy Metrosu'na da çok yakın bir mesafede olacak. Her bir konutun kendisine ait yeşillikler içinde, yeterli büyüklükte bahçeleri bulunuyor.

ZEKERİYAKÖY PARK ADA EVLERİ'NİN FİYATLARI NE KADAR?

Zekeriyaköy Park Ada Evleri Projesinde konfor ön planda tutulurken, tüm ince ayrıntıların düşünüldüğü 8 adet villaların fiyatları bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik gösteriyor. Bu kapsamda projede yer alan 175 m² brüt alana sahip 4+1 tip bahçe kullanımlı villalar 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, bahçe kullanımlı villa fiyatları 2 milyon 800 bin TL’ye kadar yükseliyor. Konut kredisi kullanarak konut sahibi olmayı düşünenler için proje krediye uygundur.

2022 YILINDA TESLİM EDİLECEK

Zekeriyaköy'de Park Ada Evleri, şehirde yeşilliği, yeşil alanlar içerisinde yaşamı yakalamak isteyenler için oldukça idealdir. Yüksek yapılanma yerine oksijeni bol, rahat ve huzurlu bir ortam arayanlara yaşam sunuyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede teslimler 2022 yılı Haziran ayında başlaması planlanıyor.

www. uluslararasiyapi.com

Bankalar Cad. İpek Çıkmazı Sok. Alkan İşhanı Kat: 5 Beyoğlu

SARIYER POSTA GAZETESİ