17 yılı aşkın süredir, Zekeriyaköy’de yaşayan bir sporsever tarafından, beldenin en büyük ihtiyaçlarından birini hizmete geçirmek üzere, açılan  “Studio Pilates & Fitness” 2011 yılından bu yana, kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.
450 metrakerelik ,müstakil, bahçeli bir konumda, otopark sorunu olmayan, 2  adet çok amaçlı salonu ve 4 uzman eğitmeni ile birebir çalışmak üzere hazırlanmış fitness ve pilates odalarıyla butik bir spor salonu olan Studio Pilates & Fitness, size Zekeriyaköy’ün kendi doğasına uygun, sıcak ve bahçe içinde butik bir çalışma ortamı sunuyor.

1Kadrosundaki uzman eğitmenler eşliğinde birebir özel ders yapıldığı belirten Studio Pilates & Fitness İşletmecisi Filiz Çakmakçı, “Zamanın ve bedenimizin çok kıymetli olduğu düşüncesiyle, spora ayrılan vaktin en efektif kullanımı için öğrencinin ihtiyaçları doğrultusunda, dersin içeriği yönlendirilir. Üyelik başlangıcın da öğrencinin vücut indexi çıkartılır ve derslerin devamı süresince de takip edilir.” Dedi.

SİZE ÖZEL PRGRAMLARLA İLE KENDİNİZİ ÇOH DAHA İYİ HİSSEDECEKSİNİZ

Fitness, gibi dersleri kendi dallarında uzman ve profesyonel eğitmenlerle en yeni ve alternatifli ekipmanlarla yapabileceğini gazetemizle paylaşan Çakmakçı, “Ders süresince egzersizleri kendi eğitmenlerimiz eşliğinde uygulanmaktadır. Spor eğitmenlerimiz, sizin aynı zamanda yaşam koçunuz olmayı üstleniyor. Vücudunuzun ve beyninizin ihtiyacı olan bir program düzenleyerek, kendiniz çok daha iti hissetmenizi sağlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

60638b3e-5a06-41ef-ac35-47c41cfa81a9DOĞA İÇİNDE SPOR YAPMANIN KEYFİ VE AYRICALIĞINI HİSSEDECEKSİNİZ

Büyük spor salonlarında yaşanabilecek kalabalık ve gürültüden uzak, doğa içinde, huzurlu ve rahat bir ortamda spor yapabilmek içinde dekor edilen Studio Pilates & Fitness'da sürekli spor yapabilmek, için tüm detaylar düşünülmüş.

Studio, Zekeriyaköy’ün şehirden uzaklığını düşünerek, Okul öncesi ve okul dönemi çocukların okul sonrası ve hafta sonları spor hayatlarına destek olabilmek amacıyla çocuklar için de programlara yer verildiğini belirten Çakmakçı, “Programla randevu sistemi ile yürütüyoruz. Ayrıca grup pilates dersleri ise, aylık üyelik sistemi ile yürütülür.” dedi.

Tel: 0212 202 99 02 / Vişne 1 Mah. 9. Cad, Şekerlale Sk, No:1 Zekeriyaköy

www.studiozkoy.com