Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’ün en güzel yerinde hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

16 Kasım tarihinden itibaren yüzde 10 oranında fiyat artışı olacak projede, 2+1 çatı dubleksi daireler 818 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 1 milyon 374 bin liradan başlıyor. Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy projesinde, ağırlıklı olarak bahçe ve çatı dubleksi dairelerden oluşan 106 konut bulunuyor. 2+1 çatı dubleksi dairelerin 818 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin ise 1 milyon 374 bin liradan başladığı Merkez Zekeriyaköy’de, ödeme şekline göre uygulanan kampanya indirimleri ve yüzde 1 KDV avantajıyla yaşam kalitesini artırmak isteyenlere büyük fırsat sunuluyor.

Yeşillikler içinde sağlıklı bir yaşam

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Bu nedenle projede, Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı,Süs Havuzları, Fitness Club, Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Ayrıca Merkez Zekeriyaköy’de çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parkları, Çocuk Yüzme Havuzu ve Meyve Bahçeleri de yer alıyor.

Maslak’a 15 dakika uzaklıkta

İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla dikkat çekiyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, yapımına devam eden üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim-Yenikapı Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

NzA4NjA2NT-merkez-zekeriyakoyde-yuzde-1-kdv-avantaji